Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022

eTwinning L.I.F.E 2η Εφεύρεση «Τυπογραφία»

 Το Δεκέμβριο το Νηπιαγωγείο Πιπεριάς με τα νηπιαγωγεία 1ο Προσοτσάνης και Yenişehir Belediyesi Anaokulu-Τουρκία ετοίμασαν μια παρουσίαση για την τυπογραφία που μοιράστηκε σε όλα τα μέλη του προγράμματος με πληροφοριακό χαρακτήρα. 

Τα παιδιά συγκέντρωσαν για πληροφορίες με τη βοήθεια των γονέων τους σχετικά με την τυπογραφία, πολλές από τις οποίες αξιοποιήθηκαν για τη δημιουργία της παρουσίασης

c3b001574 opt

Παρακολουθήσαμε την παρουσίαση, επεξεργαστήκαμε το κουτί της γραφής, διάφορα εργαλεία και μέσα γραφής παλαιότερων εποχών


Ως προς τις δράσεις, το νηπιαγωγείο μας το μήνα αυτό συμμετείχε στην ομάδα της Μηχανικής μαζί με το 31ο Νηπιαγωγείο Θεσσαλονίκης και τα δύο τμήματα του Yenisehir Municipality Kindergarten από την Μερσίνα της Τουρκίας. Αποστολή μας ήταν η κατασκευή ενός βιβλίου ευχών, το οποίο θα ανταλλάζαμε ταχυδρομικά με ένα από τα νηπιαγωγεία της ομάδας, στην προκειμένη με το 31ο Θεσσαλονίκης (α΄τμήμα). Εμείς επιλέξαμε να κατασκευάσουμε ανακυκλωμένο χαρτί και με αυτό να δημιουργήσουμε το βιβλίο των ευχών μας.



...και η παραλαβή του βιβλίου του 31ου Νηπιαγωγείου Θεσσαλονίκης (α΄τμήμα) 


Δείτε τα παιχνίδια και δημιουργίες συνεργασίας κάνοντας κλικ στην εικόνα και στα γράμματα του Steam. 

οθόνης 2022 01 23 171514

Τέλος όλα τα μέλη του προγράμματος, ανταλλάξαμε ηλεκτρονικές ευχές για τη νέα χρονιά σε κοινή συνεργατική κάρτα (κλικ στην εικόνα)

We think ecologically and wish electronically

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου